Toimitusehdot / Tietosuojaseloste

Toimitusehdot
 
Yleistä:
Verkkokaupan tuotteita myy TJP Garage, Y-tunnus 2838757-7. Myymme tuotteita vain Suomeen. 
Tilaamalla verkkokaupasta vahvistat olevasi täysi-ikäinen tai sinulla on vanhempiesi lupa ja hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen.
Tuotteiden hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.
  
Tilaaminen:
Kaikki verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.
 
Toimitustavat:
Posti – Postipaketti
Lähetys toimitetaan lähimpään postin toimipisteeseen.
Posti – Kotipaketti
Lähetys toimitetaan asiakkaan kotiin.
– Matkahuolto – Bussipaketti
Yli 35kg tai muuten isokokoisille tuotteille. Yli 55kg tuotteet toimitetaan lavarahtina.
Lähetys toimitetaan Matkahuollon toimipisteeseen.
– Matkahuolto – Kotijakelu
Yli 35kg tai muuten isokokoisille tuotteille. Yli 55kg tuotteet toimitetaan lavarahtina.
Lähetys toimitetaan suoraan asiakkaalle.
– Matkahuolto – Lavarahti
Yli 55kg tai muuten isokokoisille tuotteille. Lähetys toimitetaan suoraan asiakkaalle.
– UPS / TNT
Tämä toimitustapa on vanteille. Vanteet lähetetään suoraan toimittajalta asiakkaalle UPS tai TNT palvelulla.
– Nouto
Asiakas noutaa tilauksen. Noudon ajankohta sovitaan erikseen.
  
Toimitusaika:
Tilaukset lähetetään viimeistään seuraavana arkipäivänä siitä kun tilaus on tehty (edellyttäen että tuotetta on varastossa).
Jos tuotetta ei ole varastossa, sen toimitusaika vaihtelee arviolta kahdesta seitsämään päivään.
  
Maksutavat:
– Klarna Checkout (Klarnan ehdot)
Maksa myöhemmin – Lasku
Verkkopankkimaksu – Maksa tilaus heti verkkopankkitunnuksillasi
Pilko maksut – 6, 12, 24 ja 36 kuukauden maksusuunnitelma ja joustavat maksut
Kortti – Maksa tilaus pankki- tai luottokortilla
– Tilisiirto
Maksat tilauksen perinteisellä tilisiirrolla. Tilaus käsitellään vasta kun maksusuoritus näkyy tilillämme, eli 1-2 pankkipäivän päästä maksusta.
  
Takuu:
Tuotteilla ei ole TJP Garagen myöntämää takuuta.
Tuotekohtaiset takuut on mainittu erikseen tuoteselosteessa. 
  
Palautus:
Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Palautettavan tuotteen pitää olla alkuperäisessä kunnossa, ehjässä alkuperäisessä pakkauksessaan ja käyttämätön, eli täysin jälleenmyyntikunnossa.
Mikäli palautuksessa ei ole kaikkea siihen kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 30% myyntihinnasta vahingonkorvauksena.
Tilauksen noutamatta jättäminen ei kelpaa palautukseksi. Noutamatta jääneistä tilauksista veloitamme jälkikäteen 20.00 euroa meille aiheutuneista kuluista.

Peruutus:
Asiakas voi peruuttaa tilauksen jos tilausta ei ole vielä ehditty käsittelemään. Peruuttaaksesi tilauksen ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Voimassa 12.7.2020 alkaen.
Rekisteri- ja tietosuojaseloste
Tämä on TJP Garagen henkilötietolain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

1. Rekisterinpitäjä
TJP Garage
Paltantie 68
32450 TAMMIAINEN
SUOMI
Y-tunnus: 2838757-7

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa:
TJP Garage / Tuomas Paltta
Puh. 045-78761455
E-mail: info@tjpgarage.fi


2. Rekisteröidyt
Rekisteriin kuuluvat asiakkaat, jotka ovat tehneet tilauksen verkkokaupasta tai puheliottaneet yhteyttä yrityksen asiakaspalveluun.


3. Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus
Henkilötietojen keräys ja käsittely perustuu:
– Asiakkaan suostumukseen
– Yrityksen ja asiakkaan väliseen rekisteröityyn asiakassuhteeseen
– Tilauksiin liittyvien velvoitteiden hoitamiseen

Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus
Henkilötietoja käsitellään alla lueteltaviin tarkoituksiin: 
– Asiakkuuden ja yhteydenpidon hoitamiseen
– Tilausten käsittelyyn ja toimitukseen, sekä arkistointiin
– Ostohistorian säilyttämiseen, tuotepalautuksia ja takuukäsittelyjä varten
– Väärinkäytösten estämiseen
– Asiakaskokemuksen ja asiakaspalvelun laadun parantamiseen
– Yrityksen toiminnan ja palveluiden kehittämiseen


4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot
Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:
– Yhteystiedot: etu- ja sukunimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
– Tilaushistoria: tilatut tuotteet ja hintatiedot, toimitusosoite, valittu maksutapa ja toimitusehto
– Keskusteluhistoria puhelimen, sähköpostin tai internetin välityksellä käydyistä keskusteluista


5. Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen info@tjpgarage.fi.
Tarkastusoikeus
Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot. 
Oikeus tietojen oikaisemiseen
Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.
Vastustamisoikeus
Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti. 
Suoramarkkinointikielto
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.
Poisto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. 
On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.
Suostumuksen peruuttaminen
Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.
Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.
Valitusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.
Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:  www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html


6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:
– Asiakkaan itse syöttämien tietojen perusteella tilausta tehdessään.
– Asiakkaan itse tekemän yhteydenoton perusteella. Yhteydenotto voi tapahtua puhelimen tai sähköpostin välityksellä.


7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Luovutamme välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille tilausten toimitukseen liittyvien velvollisuuksien täyttämiseksi, näitä ovat:
– Logistiikkakumppanit, jotka toimittavat tilaukset (Posti/Matkahuolto)
– Maksunvälittäjäkumppanit
– Laskuoperaattorit
– Tuotteen toimittajat, jos kyseessä suoratoimitus tilaus
– Perintäyhtiö, jos lasku erääntyy ja siirtyy perintään
– Tarvittaessa luovutamme tietoja myös viranomaisten pyynnöstä, mikäli lainsäädäntö sitä vaatii.


8. Käsittelyn kesto
– Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa
Asiakas voi pyytää häntä koskevan henkilötiedon anonymisoimista tai poistamista rekistereistämme. Osalle tiedosta lainsäädäntö voi asettaa velvoitteita tiedon pidempiaikaiseen säilytykseen (mm. kirjanpitolaki sekä kuluttajansuojalaki).


9. Henkilötietojen käsittelijät
Henkilötietoihin on pääsy vain rekisterinpitäjällä.
Rekisterissä olevat henkilötiedot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Tulosteet ja arkistot säilytetään lukitussa tilassa.


10. Evästeiden käyttö
Verkkokaupassa käytetään evästeitä (pieniä laitteeseen sijoitettuja tekstitiedostoja) tietojen keräämiseen. Evästeillä voidaan kerätä tietoja esimerkiksi miltä sivulta käyttäjä on siirtynyt osoitteeseen, mitä internetsivuja hän on selannut, mitä selainta käyttää sekä mikä hänen tietokoneensa IP-osoite on. Evästeiden kautta kerättyä tietoa voidaan tarvittaessa käyttää tilastointitarkoituksiin.
Verkkokaupan asiakkailla on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimen asetuksia siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista. Evästeiden käytön kieltäminen saattaa kuitenkin heikentää verkkokaupan toimintaa.

Käytämme Googlen Analytics palvelua sivuston seurantaan. Palvelulla kerätään tilastotietoa esimerkiksi verkkosivun kävijämäärästä sekä suosituimmista sisällöistä.
Googlen evästeistä voit lukea lisätietoa täältä: Googlen evästekäytäntö.


11. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle
Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.


12. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi
Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.


13. Tietosuojaselosteen muuttaminen
Jos lainsäädäntö tai palvelumme muuttuvat pidätämme oikeiden muuttaa tätä tietosuojaselostetta.
Viimeisin muutos 06.03.2020.